PUUR EN (H)EERLIJK

Dat zijn de producten waarmee we werken. Of het nu gaat om boerenkaas, fruitsappen, taart, vruchtenjams of andere streekproducten; we halen zoveel mogelijk gewoon uit de buurt.

Dat komt de kwaliteit, smaak en versheid ten goede en dat staat bij ons voorop.

Kaas uit Lekkerkerk, melk uit Bergambacht, taarten en gebak uit Schoonhoven, brood, koeken, groenten, fruitsap, bessen en wildproducten uit Berkenwoude. De Krimpenerwaard is een schatkamer van mooie producten.

En een deel van de producten die we gebruiken zijn natuurlijk ook bij ons te koop. Leuk om cadeau te doen en heel leuk om te krijgen! Bijvoorbeeld in combinatie met onze eigen cadeaubon of de Cadeaubon Krimpenerwaard.

STREEK WINKEL

Ons aanbod van producten uit de regio is wisselend en seizoensgebonden.

AFHAALPUNT

Door lokaal te kopen hoeven producten niet ver te reizen, zijn ze vers en met een zo laag mogelijke milieubelasting. Je kunt gemakkelijker in contact komen met de makers/telers van je voedsel en de verhalen horen wat er nodig is voor het eten op je bord.

Koop je lokaal dan raak je sterker verbonden met de plek waar je leeft! De korte voedselketen heeft veel te bieden.

Daarom zijn we afhaalpunt voor bestellingen van 4 samenwerkende voedselproducenten uit de buurt: Van Perkouwse Grond (groenten), Bessentuin De Rode Mus (kleinfruit), Het Wildhuys (wild en wildproducten) en Imkerij De Nesse (honing en bijenproducten). Bestellen doe je via de webshop van Het Wildhuys.